Menu

Dirkschneider + Raven 22/11

Göteborg

Trädgårn
onsdag, 22 november 2017 kl:18:30

Efter två utsålda turnéer i Sverige och succéer på Sweden Rock Festival 2016 och Helgeåfestivalen 2017 kommer Dirkschneider tillbaks till Sverige i november för fem spelningar där han enbart kommer att framföra Accept-låtar.


17 november - Ronneby, Klubb Ron


18 november – Gasklockorna, Gävle


19 november – Fryshuset, Stockholm


21 november – Lokomotivet, Eskilstuna


22 november – Trädgårn, Göteborg


Ända sedan Udo Dirkschneider lämnade Accept för andra gången 1996 har fansen undrat när han kommer att göra konserter med enbart Accept-låtar. De senaste två åren har Udo Dirkschneider turnerat med spelningar där inget annat än Accept-material kommer att framföras. Gävle, Stockholm, Eskilstuna och Göteborg får snart besök av denna succéturné. Dessutom utlovar Udo att på den här vändan kommer vi att få höra Accept-låtar som han inte spelat på de senast turnéerna.


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

onsdag, 22 november 2017 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad