Menu

Oktoberfest

Göteborg

Trädgårn
lördag, 22 september 2018 kl:15:00

Trädgår´n presenterar stolt…


OKTOBERFEST – Die PartyShow mit extra alles! – Lördag den 22 september!


Just nu har vi Early Bird biljetter ute, passa på redan idag att få biljetter till ett bättre pris 399 kr/biljett.


ÖL, MAT, MUSIK & UNDERHÅLLNING med Sveriges och Tysklands galnaste komiker. STEFAN ODELBERG – Komiker, showman & allt däremellan, OLIVER POCHER – Tysklands bästa TV- profil & komiker & CIRKUS MARKUS – Live band i klassisk oktoberfeststil!


Showen går i Oktoberfest tema & bjuder även på överraskningar! Våra komiker guidar dig genom kvällen och tillsammans med bandet är sång och dans alltid nära. Showen visas 2 gånger under kvällen och du har möjlighet att se showen båda gångerna oavsett vilken biljett man väljer.


BILJETTER


LILLA OKTOBER – ståplats (finns ett fåtal sittplatser i mån av plats uppe på balkongen)
Pris: Förköp 99 kr (i dörren 150 kr)
Pretzel ingår i entrépriset. Du minglar runt som du känner och kan se showen två gånger om du tycker den är lika bra som vi. Möjlighet att köpa mat & dryck finns på plats alternativt när du bokar din biljett.


STORA OKTOBER – sittplats vid första eller andra sittningen, mat & dryck
Pris: Early Bird 399 kr – dessutom ingår en klassisk tyrolerhatt! (ordinarie pris 495 kr)
Pretzel ingår även i denna biljett och här säkrar du även en plats vid borden inne i showlokalen samt mat (schnitzel med tillbehör) & 1 liter öl. Med detta paket är du redo för en helkväll och givetvis kan du handla mer klassisk oktoberfestmat & dryck på plats.


TIDER
Vi har två sittningar för STORA OKTOBER biljetten.


Trädgår’n öppnar: 15.00
Första sittningen: 16.00 – 18.00.
Andra sittningen: 19.00 – 21.00.
Givetvis får du mer än gärna stanna kvar om du väljer den första sittningen, se showen och mingla runt men sittplatserna lämnas då över till gänget som kommer efter.


Ålder: 18 år


Upplev den klassiska oktoberfesten med en twist! Vi skippar vindpiskade tält och placerar alla gäster inne i vårt anrika hus, varmt och svettigt precis som en oktoberfest ska vara! Vill man svalka sig erbjuder vi stans största uteservering. Med en scen i världsklass och underhållning i den samma lyfter vi konceptet till en ny nivå.


ARTISTER


STEFAN ODELBERG
– Stefan kan kallas sig både magiker, komiker och konferenciär, han har sjungit i den bejublade Rock of 80´och kör sina egna shower tillsammans med ärade gäster. Detta är personen som leder dig och dina vänner genom en kväll ni sent ska glömma.
OLIVER POCHER
– Denna komiker och TV profil lämnar ingen oberörd. En vass tunga, ett öga för samtiden och vad är väl egentligen en oktoberfest utan en tysk?
CIRKUS MARKUS
– En Oktoberfest utan tyrolerband är ingen Oktoberfest så självklart har vi ett sådant som även kommer spela låtarna vi alla kan och du och dina vänner kan skråla med hela kvällen lång!


Tveka inte utan säkra din biljett nu!


För mer info kontakta oss på boka snabel-a tradgarn punkt seeller ring oss på 031-102080.


Varmt välkomna!


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."



Oktoberfest
2024-10-05 17:00:00
Blandat, TORNA HÄLLESTAD, Torna Hällestad Lanthandel

Datum / Tid

lördag, 22 september 2018 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

99kr - 399

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad