Menu

Enuff ZNuff + Last Great Dreamers

Göteborg

Trädgårn
torsdag, 28 februari 2019 kl:18:00

Enuff Z’nuff är ett levande exempel på hur ett rockband ska vara! Dom började att spela 1984 och deras första release, "Fingers On It" hamnade i kultfilmen, "Henry: Portrait of a Serial Killer." Runt 1989 slog dom igenom med sin första LP där två av deras singlar blev super hits och ändrade deras liv för alltid, vi pratar om "New Thing" och "Fly High Michelle". Bägge låtarna hamnade i stark rotation i över 60 veckor på MTV Top 10. Sen dess har dom kör hårt och har skapat sig en legion av trogna fans världen runt. Innan dom besöker legendariska Whisky A Go Go på Hollywood boulevard gör dom stop hos oss på Trädgår´n, Rock on!


Det här säger andra superprofiler om Enuff Z´Nuff: 


Howard Stern: “Enuff Z’nuff deserve rock-star status".


Paul Stanley: “Their debut is a classic".


David Letterman: “When it comes to rock n’ roll, these guys are all you need".


Little Steven Van Zandt: “Enuff Z’nuff is one of the most underrated bands in the world".


Last Great Dreamers
Last Great Dreamers är en av Storbritanniens dolda juveler inom rockscenen. Dom började på 90-talet som ett glam rockband och deras debutalbum "Retrosexual" fick Kerrangs uppmärksamhet och blev nominerade till "årets bästa nya band". Dom utvecklades till en power rockband med stark inspiration från Mott The Hoople, T-Rex, The Clash och Hanoi Rocks.


Info:
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18:00
Dörrar: 19:00
Support: 20:00
Main band: ca 21:00
Pris: 285:- (serviceavgift tillkommer)


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

torsdag, 28 februari 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

285

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad