Menu

ERIC GADD OMG

Göteborg

Trädgårn
fredag, 22 mars 2019 kl:21:00

Eric Gadd på vårturné med sin hyllade show ”OMG”


I september hade Eric Gadd premiär med sin nya show ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm. En show som hyllats av media och artistkollegor. Den 15 december avslutar Gadd sin höst i Stockholm, beger sig ut på en vårturné med start i Helsingborg den 22 februari och besöker sedan Göteborg i mars med 6 föreställningar.Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd firade i fjol 30 år som artist med att bland annat släppa två helt nya singlar på egen label; ”Stay away från mig” och ”Önskar att du ser”. Att Eric är en extremt uppskattad liveartist är ingen hemlighet och i september i år debuterade han med den egna showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm. ”OMG” är 90 minuter lång, innehåller låtar från hela Erics gedigna repetoar och absolut ingen ”story of my life-mellansnack” – bara fullt ös från början till slut!


Nu är det äntligen klart att ”OMG” beger sig ut på en vårturné som stannar till i Helsingborg, Uppsala, Göteborg, Örebro, Visby, och Linköping.– Tänk att det skulle ta mer än 30 år innan jag satte upp min första show. Resan fram till premiären var intensiv och svettig, men tack vare ett klockrent produktionsteam och ett superband så gick allt vägen. Nu spelar vi i Stockholm fram till den 15 december men sen är det dags att bege sig ut på vägarna med den här festen, något jag ser oerhört mycket fram emot, hälsar Eric.


Turnépremiären går av stapeln i Helsingborg Arena den 22 februari, biljetterna släpps den 7 december. Den 8 mars intar han Trädgår’ns scen med dunder och brak! Vi på Trädgår’n är stolta över att få ha en av Sveriges största soulartister hos oss nu till våren! Det är svårt att sitta still till denna funkyinspirerande show med alla goa hits som Gadd levererar både musikaliskt som artistiskt, missa inte denna grymma show!


Biljetter


SHOWBILJETT GULD inkl. 3-rättersmeny.
(Äter och ser showen från plats i showlokalen, inkl. garderob)


SHOWBILJETT SILVER inkl. mingelbuffé.
(Äter i restaurangen och ser showen från balkong, bästa ståplats, inkl. garderob)


SHOWBILJETT balkong.
(Ser showen från balkong/parkettgolv, ståplats)Exkl. serviceavgift!


MENY


GULD – 3-rätters


Förrätt
Chili och limemarinerade tigerräkor på spett serveras på bananblad med fräsch mango- och papayasalsa.
Vegan/vegetariskt: Chili och limemarinerade tzayspett serveras på bananblad med fräsch mango och papayasalsa.


Huvudrätt
Wagyu-bringa med sötpotatisfries med tryffelmayonnaise, jalapeño och koriander.
Vegan/vegetariskt: Portobellosvamp med silketofu, lök, linser, paprikasås, quinoasallad med soyabönor, lime och koriander.


Dessert
Kokos- och mangobavaroise toppad med strimlad ananas med mint blad.
Kaffe ingår.


SILVER – Mingelbuffé


SYDAMERIKANSK OCH KARIBISK GRILLBUFFÉ
– Helstekt fläskfilé med mango och jalapeñoglaze
– Chilimarinerad kycklingfilé
– Ananassalsa med chili och lime – smaksatt med rom och rörsocker med avokadodipp
– Ugnsrostade grönsaker och sötpotatis smaksatt med piripiri
– Ugnsbakad klyftpotatis med vitlök
– Smör och bröd
– Kaffe ingår.


För anmälan av allergier och/eller specialkost, kontakta oss på 031-102080 eller maila till boka snabel-a tradgarn punkt se


Åldersgräns
18 år


Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Eric Gadd på 031-102080 eller maila boka snabel-a tradgarn punkt se


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

fredag, 22 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr - 695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad