Menu

Arvingarna 30års

Göteborg

Trädgårn
lördag, 13 april 2019 kl:18:00

ARVINGARNA FIRAR 30 ÅR MED EXKLUSIV JUBILEUMSKONSERT
I vår och sommar är killarna i bandet upptagna med Melodifestivalen och Diggilooturné men när chansen att få spela på hemmaplan i Göteborg dök upp kunde de inte tacka nej!
Allt började i en replokal i Partille 1989 och nu, 30 år senare, har de medverkat i Melodifestivalen fem gånger, senast 2019 med bidraget ”I do” och 1993 representerade de Sverige i Eurovision Song Contest. Arvingarna har haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, mottagit ett flertal grammisar och figurerat i de flesta svenska TV-musikproduktioner som sänts sedan starten. Under 2018 medverkade Casper Janebrink i TV4s storsatsning ”Stjärnornas Stjärna”, som han dessutom vann!
Bandnamnet Arvingarna kommer från att deras pappor figurerat i dansbanden Streaplers och Flamingokvintetten, och att de därav är arvingar i dansbandsvärlden. Trots deras rötter och kopplingar till dansband har de genom åren kallats för allt från pojkband till showband. Med hits som Eloise, Bodiddley, Pamela och Tjejer kan de allra flesta sjunga med i killarnas stora låtskatt!
- Att få göra en exklusiv konsert tillsammans som band, 30 år efter starten och på anrika Trädgårn i Göteborg, känns som ett fantastiskt kul avstamp för 2019! - Lasseman Larsson Arvingarna
- ”Arvingarna är ett av våra mest folkkära band genom tiderna och 2019 firar de inte mindre än 30 år tillsammans som band!” – DEMO group


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 13 april 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225kr - 265

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad