kl: 18:00

Dead by April + Chugger

TrädgårnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

***BILJETTER UTE NU***


DEAD BY APRIL
Med över 100 miljoner streams på Spotify, 6 faldigt platina, flerfaldigt guld och grammis belönade har Dead By April stått för att vara Sveriges Största Svenska Electro/Rock Export. Som support till Världsband som Linkin Park och med flera nationella tv-framträdanden i bagaget har bandet nu klivit närmare sin originaluppsättning med Jimmie Strimell åter som frontman.


Specialgäst Tommy Körberg!


CHUGGER
Ett energiskt kraftpaket som blandar Göteborgs anrika metalsound med groovet från den amerikanska södern. Jämförbara med högintensiva akter som t.ex Slipknot, Lamb of God och Arch Enemy.


Trädgår´n - onsdag den 1 maj från 18:00


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-01 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Nya Allén 11


Fler tillfällen:Chugger

Chugger, The Grid på Spotify

Human Plague

The Grid

Chugger, Feed the Fire på Spotify

Human Plague

Feed the Fire

Chugger, Virus på Spotify

Human Plague

Virus

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook