Menu

Fjällrock Med Julbord På Trädgårn

Göteborg

Trädgårn
torsdag, 28 november 2019 kl:18:00

NÄR ADVENT OCH JULETID KÄNNS REGNIG OCH TUNG VILL VI PÅ TRÄDGÅR’N BJUDA DIG PÅ RIKTIG JUL I FORM AV FJÄLLROCK – EN SMAK AV NORRLAND!

Fem av våra bästa artister från norr, Lisa Miskovsky, Sandra Dahlberg, Roger Pontare, John Houdi och Micke Holm, förmedlar sina hits, influerade av de norrländska vidderna med ren luft, frisk kyla och vit snö – så som vi vill ha julen!

Du bjuds till mingel med glögg på vår uteservering, julmusik och värmen från eldarna ger en mysig start innan ni sätter er till bords. Innan showstart har du smakat vårt välkända julbord med norrländska inslag. De klassiska julrätterna samsas med delikatesser från de djupa norrländska skogarna som du kan välja att skölja ner med ett par ljuva droppar Norrlands Akvavit.

Därefter drar Göteborgs största julefterfest igång och gör ingen besviken. Ta din kollega, vän eller käraste under armen och se till att kvällen får en perfekt avslutning. Inne i Restauranglokalen är baren öppen för den som är törstig och dansgolvet är redo för dig - efterfesten hos oss är den perfekta avslutningen på er fantastiska helkväll!

Vid frågor och funderingar ring oss på 031 - 10 20 80

Restaurang Trädgårn eller Trädgårn är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även Cafépavillon med tre Verandor . Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd ... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt.

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

torsdag, 28 november 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

fr. 455

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad