Betraying The Martyrs + support

TrädgårnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Åldersgräns 18 år


Betraying The Martyrs spelar i Sverige i höst


I oktober får Stockholm och Göteborg besök av det franska metalcorebandet Betraying The Martyrs. Som support ser vi nepalesiska Underside och ryska Shrezzers.


2 oktober: Göteborg, Trädgårn (lilla scenen)


3 oktober: Stockholm, Fryshuset Klubben


Det var 2011 som Paris-bandet Betraying The Martyrs albumdebuterade med Breathe In Life. Efter turnéer med band som While She Sleeps, Veil Of Maya och Born Of Osiris etablerades de snabbt som ett liveband utöver det vanliga. Den trettonde september är det dags för skivsläpp, då släpper Betraying The Martyr sitt fjärde studioalbum som fått titeln Rapture.


Det är inte ofta band från Nepal spelar i Sverige men nu är det dags. Katmandu-bandet Underside kommer med sin kraftfulla metalcore att bli en utmärkt main support på den här turnén.


Från St Petersburg kommer det progressiva metalbandet Shrezzers som funnits sedan 2016. De kompletterar den här otroligt starka turnélineupen.


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-02 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: