Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Sons of Apollo

TrädgårnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Presenteras av: KB West
Åldersgräns 18 år


Amerikanska supergruppen Sons of Apollo gör nedslag i Göteborg i vår! Den 3 mars ser vi dem på Trädgår'ns scen!


Sons of Apollo levererar progressiv metal och innefattar medlemmar från band som Dream Theatre, Mr. Big, Guns N' Roses och Journey. I januari släpps deras andra studioalbum ”MMXX”.


För ett par år sedan startade rykten om ett nytt hemligt projekt inklusive tidigare Dream Theater-medlemmarna Mike Portnoy och Derek Sherinian. Duon avslöjade sedermera detaljerna för resten av världen och introducerade sitt nya band Sons of Apollo, tillsammans med gitarristen Ron "Bumblefoot" Thal (ex-Guns N' Roses), basisten Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) och sångaren Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteens Rising Force).


Albumet ”MMXX” produceras av den dynamiska duon Portnoy och Sherinian, som ibland kallats "The Del Fuvio Brothers", ett smeknamn de fick för över 20 år sedan under deras gemensamma tid i Dream Theatre.


Varje medlem i bandet har sitt eget signatursound och när man sätter samman dem skapas ett femhövdat monster. Deras meritlistor går inte av för hackor, och vilka stordåd de tillsammans kan utföra på en scen kommer ni att bli varse i mars!


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: