Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 23:00

1. Cuz & Greekazo + Friends på Trädgårn 13/3

TrädgårnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Acapella Events Presenterar
1.Cuz & Greekazo + Friends live på Trädgår'n den 13 mars!
--
1.Cuz slog igenom hårt ifjol med låten "Akta Mannen", och sen dess släppt flera nämnvärda hits. I november släppte han albumet "1 ÅR" som toppade albumlistorna och innehöll bland annat låtarna "Räkna mina dagar" med Einár och "Försent" tillsammans med Greekazo.


Greekazo är en av svensk hiphops nya genombrott och slog igenom med låten "Hot Spot" som i skrivande stund har 21 miljoner(!) streams, och har sedan dess släppt låtar som "Sprayad" och "Ice Cream", som likt alla hans andra släpp, tagit sig stabila placeringar på topplistorna.


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-13 23:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: