Menu

The Haunted

Göteborg

Trädgårn
lördag, 11 oktober 2014 kl:20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Göteborgskvintetten The Haunted är tillbaka och det med besked. Sedan debuten 1998 med den självbetitlade plattan har bandet befäst sin position som ett av de allra största namnen på den svenska trash-scenen. Bandet har (hittills vill säga) hunnit med att ro hem grammisar två gånger om för bästa hårdrocksalbum samt åkt världen runt med Entombed och In Flames på utsålda turnéer.

Senaste plattan ”Unseen” släpptes 2011 och tog kritikerkåren med storm. Alldeles nyss släpptes nya singeln ”Eye Of The Storm” och i väntan på ett nytt album är vi väldigt stolta över att kunna meddela att The Haunted spelar på Trädgår´n i Göteborg den 28 mars och på KB i Malmö den 5 april.

Biljetterna släpps den 7 februari.

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 11 oktober 2014 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad