Menu

Lars Winnerbäck & Weeping Willows

Göteborg

Trädgårn
torsdag, 12 juni 2014 kl:19:30

Lars Winnerbäck på tältturné i sommar tillsammans med Weeping Willows.

Lars Winnerbäck släppte i höstas albumet "Hosianna" som gick direkt in som 1:a på albumlistan och sålde på kort tid platina. I sommar ger han sig ut på tältturné tillsammans med Weeping Willows.

Lars Winnerbäck släppte i höstas albumet "Hosianna" som gick direkt in som 1:a på albumlistan och sålde på kort tid platina. Albumet följdes av en omfattande turné i Sverige och Norge. Som en kontrast mot höstens arenakonserter kommer Lars Winnerbäck i sommar att möta publiken i ett intimare format.

Turnén inleds med en rad konserter inomhus på Cirkus i Stockholm, Trädgår'n i Göteborg och Sentrum Scene i Oslo. Sedan ger sig turnésällskapet ut på vägarna i ett tält med kapacitet på 2500 personer.

Med på hela turnén reser Weeping Willows som är aktuella med albumet "The Time Has Come" som gick direkt in som 2:a på albumlistan när det släpptes i förra veckan.

Sommarturnéns konserter blir helkvällar som inleds med Weeping Willows och efter en paus fortsätter med Lars Winnerbäck och hans band.

Lars Winnerbäck på turné sommaren 2014 är:

Lars Winnerbäck - sång, gitarr
Ola Nyström - gitarr
Johan Persson - gitarr
Robert Eriksson - trummor
Jerker Odelholm - bas
Anders Lindström - klaviatur
David Nyström - klaviatur

www.unitedstage.se - www.winnerbäck.se

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

torsdag, 12 juni 2014 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad