Menu

Edgar Winter

Göteborg

Trädgårn
måndag, 16 november 2015 kl:20:00

EDGAR WINTER TILL SVERIGE
Alla vänner av blues kommer att få sitt lystmäte i höst. I november kommer den amerikanske legenden Edgar Winter hit för två konserter.
15 november: Stockholm, Debaser Medis
16 november: Göteborg, Trädgårn
Sedan debuten 1970 har Edgar Winter släppt storsäljande plattor som They Only Come Out At Night och Jasmine Nightdreams. 1973 fick Edgar en Billboard-etta med den instrumentala låten Frankenstein. Den singeln har nu sålt i över en miljon exemplar.
Den senaste plattan Rebel Road släpptes 2008.
Edgar är bror till Johnny Winter som tyvärr gick bort förra året.
Missa inte den här chansen att se en av de riktigt stora när han för ovanlighetens skull kommer till Sverige!

Lokal: Top Floor

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

måndag, 16 november 2015 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

520

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad