Menu

LABYRINT & AMSIE BROWN (Live) - TRÄDGÅRN - 13 NOV

Göteborg

Trädgårn
fredag, 13 november 2015 kl:23:00

Fredag 13 november presenterar YOUR THING stolt LABYRINT på Trädgårâ??n i Göteborg


Sveriges populäraste hiphopgrupp Labyrint följer upp succédebuten "Labababaâ?¦" med sin andra fullängdare "Garalaowit". Denna gång med The Salazar Brothers och Redline Recordings i sin ringhörna fortsätter de blanda humor och allvar. Deras alldeles egna hiphopsound hämtar fortfarande mycket influenser från reggae men även mer udda inspirationskällor som 80-tals disco och barnvisor märks i ljudkollaget. Med en klockren känsla för refränger och texter som alltid känns relevanta visar Labyrint ännu en gång varför de lyckats bygga en sån stabil fan-base som två och ett halvt år efter senaste albumet fortfarande placerar dem bland Spotifys mest spelade artister.


Sedan den uppmärksammade debutplattan har kvartetten släppt singlar och EPs och turnerat konstant, lyckats vinna P3 Guld och levererat platina singeln "Fakkin Fin". Akis sololåt, monsterhitten "När solen går ner" har sålt femdubbel platina och var en av de absolut största låtarna alla kategorier under 2013. Labyrint är inte längre bara "ortens favoriter" utan en extremt populär grupp som talar för ett segment av Sverige som sällan får komma till tals.


Ålder: 18+
Tid: 23-03


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

fredag, 13 november 2015 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad