Menu

Metaltown Indoors 2016Göteborg

, Trädgårn
lördag, 12 mars 2016 kl: 15:00

Att återigen få hissa Metaltowns flagga är något vi har sett fram emot, och nu är dagen här. Vi har skrapat fram kärnan i festivalens själ och det är metal i sin högform omgiven av den bästa publiken man kan önska sig. Resultatet blir en inomhusfestival på Trädgår’n 12 mars där besökarna får chansen att i en intim miljö se band i världsklass.
Hittills klara artister: At The Gates, Heaven Shall Burn, Katatonia, Pain, The Unguided, Bombus, Tribulation, Nightrage, Black Temple, Trailer Park Sex och We Dream Alone.
Fler band tillkommer!
Ryktena och frågorna har varit många, men framförallt har längtan efter festivalen varit påtaglig sedan Metaltown tog en paus efter tioårsjubileet 2013. För oss har det aldrig varit någon tvekan. Tvärtom, vi har alltid vetat att Metaltown skulle återuppstå. Vad framtiden anbelangar är vi övertygade om att festivalen har mer att ge. Men nu är nu och nu ligger vårt fokus på Metaltown Indoors.

Metaltown såg dagens ljus 2004 på Bananpiren i Göteborg. Genom åren har de allra största inom metalscenen stått på festivalens estrader. Vi minns bland många andra Rammstein, Slipknot, Marilyn Manson, Slayer, Machine Head men också Göteborgs stoltheter In Flames som har gjort inte mindre än fyra konserter under festivalens historia.

Vi kan inte bärga oss. Hoppas att ni känner likadant.

Åldersgräns 18 år
Notera!
Samtliga scener har begränsad kapacitet.
Det innebär att konserterna ses i mån av plats.
Dörrar 14:00
På scen 15:00
Öppet till 05:00
Ett begränsat antal Early Bird Biljetter vid biljettsläpp till priset 650:- därefter ordinarie pris 750:-
Rullstol köps via Kundservice telefon 0771-130 150
Ledsagare har fri entré.
 

Lokal: Trädgårn

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid


2016-03-12 15:00

Plats

Trädgårn
Göteborg, Nya Allén 11

Typ

Festival

Kostnad

650 - 750

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad