Raw På Turné Göteborg

TrädgårnnDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

RAW på turné är äntligen tillbaka!

Efter den rikstäckande succéturnén 2018 är det åter dags för Sveriges största standupklubb - RAW comedy club att ge sig ut på en stjärnspäckad turné. Denna gång med fler turnédatum än någonsin tidigare! Som värd för föreställningarna ser vi självklart klubbens grundare Mårten Andersson och med sig har han några av landets absolut roligaste och mest aktuella komiker.

PÅ SCEN:

bÖZZ NÛJEN/b
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar tjugo år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

bMESSIAH HALLBERG/b
En stjärna på RAW sedan många år tillbaka men också vinnare av Årets manliga komiker på Svenska standupgalan 2017/2018. En av Sveriges absolut vassaste komiker som gör succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap” samt Parlamentet och ”Finaste familjen” på TV4.

bMÅRTEN ANDERSSON/b
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Just nu aktuell med RAW comedy podden!

bJOHANNA WAGRELL/b
2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och hon har medverkat i Tankesmedjan i P3, Parlamentet och driver en av Sveriges största poddar – “Vad blir det för mord?”!

bTider:/b
Insläpp: kl 20:00
Showstart: kl 21:00
Spellängd: 90 min utan paus.

bÅldersgräns:/b
18 år.
Inte okej för yngre i målsmans sällskap.

bRullstolsbiljetter:/b
Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-17 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: