Menu

Håkan Hellström - Rullande Åska 2017 extrakonsert

Göteborg

Ullevi
fredag, 28 juli 2017 kl:19:30

Woah Dad! i samarbete med FKP Scorpio presenterar Håkan Hellström - Rullande Åska 2017

En början är ett slut, ett slut är en början. Du Gamla Du Fria inleddes på Ullevi under två gyllene försommarkvällar i Juni för vad som snart kommer vara ett år sedan och kommer att avslutas med en blixtrande turné genom land och rike över en serie kvällar under sommaren 2017. Håkan Hellström river ner tårar och regn med turnén: Rullande Åska.

Trycket på biljetter till både Ullevi (x2) och den snart annalkande vinterturnén var så hårt att vi släpper upp biljetterna till sommaren redan nu på fredag (25 november).
På nya platser, nya äventyr; från norr till söder. Örebro, Karlstad, Malmö, Borgholm, Stockholm, Göteborg, Gävle och Umeå.

”Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna. Och hoppas att ni vill komma. Vi avslutar Du Gamla Du Fria-kapitlet på Ullevi där vi inledde resan. Dessförinnan besöker vi så många andra städer vi mäktar med. I solsken eller i rullande åska” säger Håkan Hellström.

Med start i en huvudstad och avslut i en annan granskar han var landet ligger. Om ni finner er sitta på balkongen en sen kväll och titta efter tecken i himlen, lyssna till hjärtat… hur det slår: boom, boom, boom från vänster till höger hela vägen ut i kroppen. Det är Håkan som räknar in - sommaren 2017 är Håkan Hellström Rullande Åska.

För bokning av rullstolsplats ring Got Event biljett på telefonnr 031-811020

Max 8 biljetter per person

Insläpp till arenan från ca kl 17.00

Åldersgräns 13 år



Ullevi, Ullevi Stadion, under byggtiden Nya Ullevi, i Göteborg är Nordens största evenemangsarena. Den används för fotboll, friidrott och konserter.

Datum / Tid

fredag, 28 juli 2017 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Ullevi

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr - 2590kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad