kl: 08:45

LONGINES FEI EM I RIDSPORT 2017 - U25 hoppning

Ullevi


BILJETTER / MER INFORMATION


LONGINES FEI EM I RIDSPORT
GÖTEBORG 2017 21-27 augusti
Program:
08.45-11.00 U25 hoppning
Med reservation för eventuella tidsändringar

21-27 augusti 2017 blir det stor hästfest i hela Göteborg. Under en spännande och händelserik vecka kommer Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport att förvandla hela staden till arena med tävlingar och aktiviteter på Ullevi, Heden och i Slottsskogen.
Europamästare kommer att koras i de fyra disciplinerna hoppning, dressyr, fyrspannskörning och paradressyr.

Skräddarsy din ultimata mästerskapsvecka och köp biljetter till hoppningen och dressyren på Ullevi. Veckans höjdpunkter är:
Lagfinal hoppning fredag kväll, dressyrfinal individuellt, lördag kväll och inte minst den spännande medaljstriden söndag eftermiddag i den individuella hoppfinalen. Aldrig förr har Sverige haft så många medaljchanser, säkra dina biljetter idag!

Till paradressyren och fyrspannskörningen på Heden är det fri entré hela veckan.
Det är även fri entré till körningens maratonmoment i Slottsskogen under lördagen.

Rullstolsplatser bokas via Got Event Biljett på telefon 031-811020.

Läs mer om programmet på:
www.gothenburg2017.com/program Read more about the program:
www.gothenburg2017.com/program/ Wheelchair seats reservation, tel +46 31 81 10 20


Ullevi, Ullevi Stadion, under byggtiden Nya Ullevi, i Göteborg är Nordens största evenemangsarena. Den används för fotboll, friidrott och konserter.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-08-26 08:45


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Ullevi, Paradentrén


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

0kr - 170kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Miley Cyrus Släpper Singeln
PRESS
18 aug
kl: 16:50

Miley Cyrus Släpper Singeln "younger Now" Idag Och Nya Albumet 29 September

Idag släpper härliga Miley Cyrus titelspåret "Younger Now" från kommande albumet som har releasedag fredagen den 29 september. 

Texten till nya singeln "Younger Now" är skriven av Miley Cyrus och för musik och produktion står Oren Yoel tillsammans med Miley. 

I mäktiga musikvideon till "Younger Now" som också har premiär idag hyllar Miley sin stora idol och inspiration Elvis Presley. Musikvideon är regisserad av Diane Martel i samarbete med Miley Cyrus.
På MTV VMA-festligheterna i Los Angeles den 27 augusti uppträder Miley Cyrus och hon är också nominerad i kategorin "Best Pop". Förutom att släppa nytt album i höst är Miss Miley även aktuell som en av coacherna i amerikanska versionen av TV-showen The Voice.

Singeln "Malibu" som släpptes 12 maj har snurrat över 250 miljoner gånger på YouTube och har streamats över 275 miljoner gånger. Albumspåret "Inspired" släppte Miley i samband med Pridemånaden (juni i USA) och hon framförde den för första gången på välgörenhetskonserten "One Love Manchester" den 4 juni. Med sin Happy Hippie Foundation vill Miley att samhörighet och gemenskap i samhället ska få vara ledord och att unga människor ska engagera sig i sin närmiljö och arbeta mot orättvisor och utanförskap.

"Younger Now" - releasedatum 29 september
1. Younger Now
2. Malibu
... Klicka för att läsa mer

Bild på Biljettsläpp För Evin Ahmads Fester, Det Levda Baklänges, Doc Lounge M.m.
PRESS
14 aug
kl: 10:10

Biljettsläpp För Evin Ahmads Fester, Det Levda Baklänges, Doc Lounge M.m.

Tisdagen den 15 augusti kl 13.00 släpper Folkteatern biljetterna till flera av höstens guldkorn på Lilla Scenen, bland annat till Evin Ahmads film och samtal kring sin debutroman, filmklubben Doc Lounge och VR-föreställningen "Det levda baklänges". Dessutom presenteras nu två urpremiärer: dansföreställningen "Sentient" och en föreställning av och med violinisten Pedram Shahlai - "Den ostämda violinisten".
Fest med Evin Ahmad - En dag ska jag bygga ett slott av pengar

Det händer mycket kring Evin Ahmad nu. Efter succéer på både filmduken och teaterscenen (till exempel Marie Antoinette och Hamlet på Folkteatern) och Sommar-prat i P1 kommer nu Ahmads debutroman En dag ska jag bygga ett slott av pengar. Kopplat till denna bok bjuder Evin in till fyra kvällar på Folkteatern där hon kommer att läsa ur boken, visa den film hon gjort som en förlängning av boken och samtala med spännande gäster. Bland andra kommer Mona Masri, Rojda Sekerzös, Lo Kauppi och Bianca Kronlöf att medverka.

- Jag ser fram emot diskussioner om saker som gör ont, funderingar och tankar. Därför ska det bli extra kul att ha så smarta gäster som besöker mig på Folkteatern! Jag skulle vilja att samtalen handlar om allt från skapande, skrivkramp, klass och om de konstnärliga högskolorna verkligen är för alla? Kom och häng! uppmanar Evin Ahmad.

Releasefest och urpremiä... Klicka för att läsa mer

Bild på Rättelse: Imorgon Släpps Nanos Nya Singel "one"
PRESS
17 aug
kl: 19:00

Rättelse: Imorgon Släpps Nanos Nya Singel "one"

Imorgon fredag följer Nano upp den stora succéen med "Hold On" - då släpps låten "One". 

Håll utkik!... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter