Menu

Monster Jam

Göteborg

Ullevi
lördag, 15 juni 2019 kl:15:00

Giganterna är tillbaka på Ullevi! De 4 ton tunga monstertruckarna gör entré igen i familjeshowen Monster Jam på Ullevi den 15 juni.

Kom till Ullevi för att se giganterna inta arenan och för första gången någonsin har vi två svenska förare med i trucklinen -Swedish Battle!Zombie- Alx Danielsson och Earthshaker-Peter Nyman
Swedish Battle mellan Zombie-Alx Danielsson och Earthshaker-Peter Nyman, det kommer att bli en legendarisk show med dessa två starka svenska förare. Det här tillfället kan ni inte missa! Ullevi kommer att fyllas med hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen som inte lämnar någon oberörd

Det blir en motorfest för hela familjen. Monstertruckarna Grave Digger och Max-D kommer till start och utmanas i race och freestyle av både nya och välkända monstertruckar.

Du kommer att få se hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen. Missa inte det!

Följ kampen mellan de urstarka monstertruckarna på Ullevi och missa inte att prata med förarna, spana in monstertruckarna på nära håll, känna på banan, samla autografer och ta bilder med dig och dina favoriter på Pit Party innan tävlingarna drar igång. Köp ditt Pit Pass när du köper din biljett så missar du inte Monster Jam Pit Party.

För bokning av rullstolsplats - kontakta Ticketmaster call center på telefon 0771-707070

Åldersgräns 3 år pga mycket hög ljudvolym!



Ullevi, Ullevi Stadion, under byggtiden Nya Ullevi, i Göteborg är Nordens största evenemangsarena. Den används för fotboll, friidrott och konserter.

Datum / Tid

lördag, 15 juni 2019 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Ullevi

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr - 645kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad