kl: 15:00

Giganterna är tillbaka på Ullevi! De 4 ton tunga monstertruckarna gör entré igen i familjeshowen Monster Jam på Ullevi den 15 juni.

Kom till Ullevi för att se giganterna inta arenan och för första gången någonsin har vi två svenska förare med i trucklinen -Swedish Battle!Zombie- Alx Danielsson och Earthshaker-Peter Nyman
Swedish Battle mellan Zombie-Alx Danielsson och Earthshaker-Peter Nyman, det kommer att bli en legendarisk show med dessa två starka svenska förare. Det här tillfället kan ni inte missa! Ullevi kommer att fyllas med hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen som inte lämnar någon oberörd

Det blir en motorfest för hela familjen. Monstertruckarna Grave Digger och Max-D kommer till start och utmanas i race och freestyle av både nya och välkända monstertruckar.

Du kommer att få se hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen. Missa inte det!

Följ kampen mellan de urstarka monstertruckarna på Ullevi och missa inte att prata med förarna, spana in monstertruckarna på nära håll, känna på banan, samla autografer och ta bilder med dig och dina favoriter på Pit Party innan tävlingarna drar igång. Köp ditt Pit Pass när du köper din biljett så missar du inte Monster Jam Pit Party.

För bokning av rullstolsplats - kontakta Ticketmaster call center på telefon 0771-707070

Åldersgräns 3 år pga mycket hög ljudvolym!Ullevi, Ullevi Stadion, under byggtiden Nya Ullevi, i Göteborg är Nordens största evenemangsarena. Den används för fotboll, friidrott och konserter.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-15 15:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Ullevi, Paradentrén


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

120kr - 645kr


Kort länk hit:Monster Jam

Monster Jam är en amerikansk TV-serie och ett liveevenemang där monstertruckar tävlar och samlar poäng för att utröna vilka förare som är de bästa. Serien drivs av bolaget Feld Entertainment. Monster Jam har besökt Sverige och Göteborg Ullevi flera gånger och 2007 var besökarantalet strax över 50 000 (fördelat på två shower). Kända Monster trucks är Grave Digger, Maximum Destruction och den svenska Thor. Grave Digger är den monstertruck som har vunnit mest.


I oktober 2013 genomfördes Monster Jam för första gången på Friends Arena, i Solna, inför en publik på 28 000 personer. Till 2014 då showen återigen genomförs på Friends Arena har Monster Jam inlett ett samarbete med Alexander ”The Mauler” Gustafsson som bland annat innefattar ”The Mauler Monster Jam truck” - en ny monstertruck med UFC-stjärnan Alexander Gustafssons fightingface på karossen.
Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!
Hitta oss på Facebook