Menu

Beatle Day 2017

Göteborg

Valand Göteborg
lördag, 28 oktober 2017 kl:17:00

Beatle Day 2017
Välkomna till Beatle Day 28 oktober 2017
Valand blir gemensam samlingsplats för hela Beatle Day 2017
Inför årets B.D. har vi valt att samla alla arrangemang på samma ställe vilket förbättrar logistiken och genomförandet av Beatle Day 2017.
Förfesten och Beatlesmarknaden på Valands Nattklubb
Årets förfest på fredag kväll kommer att bli starkare än någonsin med en riktig scen så vi kan genomföra bättre liveakter. Fredagskvällen kommer i år bli ett riktigt startskott för hela eventet.
Lördagens dagsaktiviteter mellan kl. 12-16 med Öppet hus och Beatlesmarknad blir även den i Nattklubbens lokaler. Precis som vårt första år då det var mycket folk med härlig stämning. Vi får nu även en riktig scen under dagen vilket garanterar bra uppträdanden. Vi kommer att erbjuda våra gäster underhållning, försäljning av Beatles och nostalgiprylar, utställningar m.m. Dagsaktiviteterna under lördagen är helt gratis och öppet för allmänheten.
Kvällskonserterna under lördag kväll blir på Valands Festvåningar
Konserterna under Lördag kväll kommer att arrangeras i Valands Festvåningar med en stor scen samt en liten pausscen som var mycket uppskattad förra året.
Vi kommer att erbjuda sittplatser runt om i lokalen vilket gör att vi inte kommer att erbjuda några sittplatser framför scenen i år. Det kommer även att finnas bra möjligheter för sittplatser utanför lokalerna så att man kan vila benen mellan akterna.

Datum / Tid

lördag, 28 oktober 2017 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Valand Göteborg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

480

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad