Menu

Beatle Day 2017

Göteborg

Valand Göteborg
lördag, 28 oktober 2017 kl:17:00

Välkomna till Beatle Day 27-28 oktober 2017
Valand blir gemensam samlingsplats för hela Beatle Day 2017.
Inför årets B.D. har vi valt att samla alla arrangemang på samma ställe vilket förbättrar logistiken och genomförandet av Beatle Day 2017.


Samtliga tillställningar under årets Beatle Day kommer att arrangeras på Valands Festvåningar !!.


Årets förfest på fredagskvällen kommer bli ett riktigt startskott för hela eventet. Förfesten arrangeras i Lilla Ordenssalen en anrik lokal med atmosfär och härliga ytor för mingel och livemusik. Det kommer att säljas enklare maträtter under kvällen för dom som blir lite hungriga.


Lördag mellan kl. 12-16 Öppet Hus med Beatlesmarknad.
Vi kommer att erbjuda våra gäster liveunderhållning, försäljning av Beatles och nostalgiprylar, utställningar, video-jukebox m.m. Dagsaktiviteterna under lördagen är helt gratis och öppet för allmänheten.


Konserterna under Lördag kväll kommer att arrangeras på 2 olika scener,
en stor scen samt en liten pausscen som var mycket uppskattad förra året. Det kommer finnas flera sittplatser runt om i konsertlokalen jämfört med förra året. Dock inga stolar framför scen där man istället kommer ha större möjlighet att stå och rocka loss. Alla entrébiljetter kommer därför att ha samma pris. Det kommer även att finnas bra möjligheter för sittplatser i övriga lokaler så att man kan vila benen mellan akterna.

Datum / Tid

lördag, 28 oktober 2017 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Valand Göteborg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

480

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad