Menu

Million Stylez, Danjah & Brigader Jerry - VALAND

Göteborg

Valand
fredag, 3 augusti 2018 kl:23:00

Välkommen till en mini reggaefestival på Valand fredag 3 augusti! In come a ting called..


REGGAE & DANCEHALL EXTRAVAGANZA!


Lineup:
MILLION STYLEZ
BRIGADER JERRY
DANJAH


MILLION STYLEZ
Million Stylez kan utan tvekan sägas vara Sveriges största reggae/dancehall-artist och har under åren sedan hans genombrott 2006 med världshiten Miss Fatty (30.000.000 views på youtube!!) släppt en stor mängd singlar och ett antal album och turnerar konstant runt omkring i världen. Million Stylez har samarbetat med en mängd av de stora namnen inom reggae. Hans senaste album Revelation Time innehåller samarbeten med dancehall-generalen Bounty Killer, Lutan Fyah och Peetah Morgan från gruppen Morgan Heritage.


BRIGADER JERRY
Brigader Jerry är en jamaicansk deejay/sångare som började sin karriär under 1970-talet och gjorde sig ett namn under 1980-talet med sitt soundsystem Jah Love Muzik. Han kom att bli känd för sitt kulturella budskap och sina improviserade texter med influeneser från rastafarirörelsen. Brigader Jerry räknas idag som en av pionjärerna för hur deejay-stilen utvecklats. Han har släppt ett antal album och singlar men är framförallt känd för sina liveuppträdanden och har tillbringat den största delen av sin karriär på turné. Brigader Jerry är även storebror till reggae-artister Sister Nancy.


DANJAH
Danjah började sin karriär i Stockholm som mc i soundet Concrete Steppaz. 2009 fick han sitt genombrott med sin första singel My Love. Sedan dess har Danjah släppt singlar som exempelvis Oh Lord och Sweet Reggae Music och turnerat runt om i Sverige och världen. Under sommaren 2018 är Danjah aktuell med sin senaste singel Give Thanks.


Detta kommer bli kväll dedikerad till Jamaicans musik fylld med liveuppträdanden och happenings, missa inte!


Live: Million Stylez, Danjah & Brigader Jerry
DJ's: Axxel Axxionpack & friends
Valand
Fredag 3 augusti
23.00-03.00
Förköp: 18+
I dörren: 20+


Earlybird-biljetter (limiterat antal) 100kr
Förköp: 150kr
I dörren: 200kr


Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

fredag, 3 augusti 2018 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad