Menu

Bloodbound + Tungsten

Göteborg

Valand
fredag, 29 oktober 2021 kl:18:00

Åldersgräns 18 år


Ända sedan starten 2004 har Bollnäs-bandet Bloodbound fått stora framgångar med sin power metal. Deras musik jämförs ofta band som Helloween och Iron Maiden men Bloodbound ska inte ses som några kopior av de större banden.


Medlemsbytena har varit många under åren men det har inte hindrat bandet från att växa sig starkare för varje release. Den senaste plattan ”Rise Of The Dragon Empire ” släpptes 2019 och precis som vid de tidigare släppen har reaktionerna varit starka över hela världen.
Sverige är ett av de mest framgångsrika länderna inom hårdrock och Bloodbound är ett bra exempel på den enormt höga kvalitet som banden håller.


Tungsten bildades av trumlegenden Anders Johansson (Manowar, fd Yngwie Malmsteen, fd Hammerfall och mycket annat) tillsammans med sina söner Karl och Nick Johansson och sångaren Mike Andersson (Cloudscape, Fullforce mm). Debutplattan We Will Rise släpptes 2019 och bandet har synts på flertalet festivaler sedan dess.


Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

fredag, 29 oktober 2021 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad