Menu

Brynolf & Ljung

Göteborg

Valand
lördag, 6 mars 2021 kl:20:00

Nu är det äntligen dags att få uppleva Brynolf & Ljung live igen! De hade en lyckad show senast på Lorensbergsteatern och är nu tillbaks i Göteborg för en kväll på Valand.


Det här är ett Corona säkert event.
Avstånden till sällskapen är utifrån rådande direktiv och vid eventuella inställda evenemang betalas biljettpriset tillbaks (ex. serviceavgiften).


Tänk på att köpa biljetter tillsammans om ni är flera som vill sitta ihop eller nära varandra i ett sällskap. Köper ni biljetter separat så kan vi inte garantera att era platser kommer nära varandra när placeringen av sällskapen sker.


-----------------------------------------


Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.


Peter och Jonas har synts i en mängd TV-program; bland andra Allsång på Skansen (SVT), Sommarkrysset (TV4), Fångarna på fortet (TV4), Nyhetsmorgon (TV4) och God morgon Sverige (SVT). De har medverkat i Penn & Teller: Fool Us (ITV1), varit öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casino i Las Vegas samt gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London. 2009 vann Brynolf & Ljung en silvermedalj i trolleri-VM i Beijing, Kina.


Med premiär våren 2016 gjorde duon en efterlängtad scenshow “Hokus Pokus Motherf*ckers!” som spelades för utsålda hus på Berns i Stockholm. Hösten 2016 och våren 2017 spelade föreställningen totalt 66 gånger på turné runt om i Sverige.


-----------------------------------------


Tider för kvällen:
20:00 Dörrarna öppnar
20:30 Maten serveras
21:45 Showen startar (ca 45min)


Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

lördag, 6 mars 2021 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad