Menu

Hell Over Europe 4 w/ Aborted + The Acacia Strain

Göteborg

Valand
måndag, 21 mars 2022 kl:18:00

Åldersgräns: 18 år


I mars 2022 kommer det stenhårda turnépaketet Hell Over Europe 4 till Sverige för två spelningar. Då får vi se Aborted, The Acacia Strain, Hideous Divinity och Fleddy Melculy I Stockholm och Göteborg.


Belgiska Aborted har ända sedan starten 1995 varit kompromisslösa med sin brutala death metal. De spelade på den första upplagan av Gefle Metal Festival 2016 och vi har sett dem som förband till Kreator.


The Acacia Strain från Massachusetts i USA släppte nyligen sitt tionde fullängdsalbum med titeln ”Slow Decay”. Precis som tidigare handlar det om metalcore av högsta klass.


Italienska Hideous Divinity spelar en teknisk death metal med en kvalitet som lett till att de turnerat flitigt med många av de större namnen.


Holländska Fleddy Melculy startade som ett skämtband av Jeroen Camerlynck. Deras debutsingel T-shirt van Metallica vart en succé och bandet signade med Sony Music.


Tillsammans utgör de här fyra banden det stenhårda paketet Hell Over Europe som drabbar hela vår kontinent i höst. Inget fan av hård metal vill missa detta!


Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

måndag, 21 mars 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

360

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad