kl: 19:00

Moneybrother

Villa BelparcDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Denna sommar kommer Villa Belparc gästas av flera stora artister!

Den 28:e juli spelar Moneybrother från 19 - 21.

Efter att ha spelat under eget namn i ett antal år har Anders Wendin äntligen valt att på allvar återuppväcka Moneybrother – projektet som har fått Sverige att både dansa och gråta på samma gång. Anders många andra projekt i all ära – det är som Moneybrother han verkligen etsat sig in i det svenska folkhemmet. Den positionen befästs ytterligare nu under hösten, då han med sina många vackra tolkningar lär spela in sig i många fler musikhjärtan i succén Så Mycket Bättre.

Med fullt band, en svårslagen katalog och nytt material på ingång lär den kommande spelningen på Villa Belparc bli en euforisk upplevelse för den som lyckas lägga vantarna på en biljett.

Åldersgräns: 18 år. (13 år med målsman)

Biljetter:
Biljetter köps via Ticketmaster för 250 kr/person för stå/barplats, 350 kr/person för sittplats eller 745 kr för supébiljett/showmeny (samtliga priser är angivna exkl. serviceavgift).

SUPÉ/SHOWMENY:

MENY 1

Förrätt
Ceviche Key West
med räkor, lax, torsk, mango, lime, chili och koriander serveras med friterad majs tortilla

Varmrätt
Honungs- och brynt smörglaserad torskrygg
serveras med färsk potatis, grön sparris, handskalade räkor och fläderhollandaise

Dessert
Citrontarte med italiensk maräng

MENY 2

Förrätt
Ceviche Key West
med räkor, lax, torsk, mango, lime, chili och koriander serveras med friterad majs tortilla

Varmrätt
Grillad mellankalvsentrecôte
serveras med chimchurrirostad potatis, parmesankräm och saltbakad jordärtskocka

Dessert
Citrontarte med italiensk maräng

MENY 3

Förrätt
Cheviche
på pumpa, vårlök, majs, mango, lime, koriander serveras med friterad majstortillas

Varmrätt
Sotad vegme
med saltbakade betor och jordärtskocka, fläderhollandaise, färsk potatis och krispig rosmarin

Dessert
Citrontarte med italiensk maräng

OBS! Ev. allergier mailas senast 1 v. innan eventet till info@villabelparc.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-07-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg,


Fler tillfällen:Moneybrother

Moneybrother, Anita på Spotify

Så Mycket Bättre - Tolkningarna

Anita

Moneybrother, They're Bulding Walls Around Us på Spotify

To Die Alone

They're Bulding Walls Around Us

Moneybrother, Bröllopssång till Lili på Spotify

Bröllopssång till Lili

Bröllopssång till Lili

Anders Olof Wendin, känd som Moneybrother, född 16 mars 1975 i Norrtälje församling i Stockholms län, är en svensk artist.Moneybrother är uppväxt i Ludvika. Han har en bakgrund i andra band, exempelvis Monster men lade ner bandet 2000 och bildade därefter solo-projektet Moneybrother. 2001 spelade Moneybrother på Hultsfredsfestivalens demonscen. EP:n Thunder in My Heart producerades av den inflytelserika producenten Jari Haapalainen och släpptes 18 februari 2002.Drygt ett år senare, 28 mars 2003, släpptes singeln "Reconsider Me" som slog stort i Sverige. Singeln följdes 9 maj upp av fullängdsalbumet Blood Panic. Skivan blev en omedelbar succé och Moneybrother fick motta en Grammis för bästa rockalbum och Sveriges Radio P3:s utmärkelser för "Årets manliga artist", "Årets nykomling" och "Guldmicken". Ytterligare två singlar släpptes från Blood Panic och skivan sålde guld i Sverige och sålde även bra i Tyskland, Nederländerna, Belgien och Schweiz. 2005 gav Moneybrother ut sin andra skiva To Die Alone vilken även den mottogs mycket väl.Efter en konflikt med Burning Heart som Moneybrother var kontrakterad av startade han ett eget skivbolag under namnet Hacka Skivindustri som han släppte det svenskspråkiga albumet Pengabrorsan på under uppmärksammande former. Skivan innehåller svenskspråkiga versioner av flera olika artisters låtar. Moneybrother släppte sitt tredje engelskspråkiga soloalbum som fick namnet Mount Pleasure den 22 augusti 2007.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook