Menu

Classic Jazz

Göteborg

Villa Belparc
tisdag, 26 juni 2018 kl:19:00

Jazz på tisdagskvällar på Villa Belparc har blivit en populär och välbesökt tradition. Kom, lyssna och dansa loss till några av de allra bästa banden.

Gothenburg United Stompers är ett musikerkollektiv som fokuserar på att spela traditionell jazz och blues för en dansande publik. I repertoaren hör ni både gamla klassiska dängor som ”Diga diga doo” och mindre vanligt förekommande som till exempel ”En swing i det gröna”.

Medlemmarna återfinns även bland andra populära jazz/swing/blues/rockabilly/oldtime-band i Göteborgstrakten såsom Rallarswing, Cats & Dinosaurs, Sugarmill String Band, Western Toneflyers, Jazz Pirates, och Green Line Travelers. Kollektivet startades våren 2015 och är numera ett frekvent anlitat band i swingdanssammanhang.

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I deras grönskande trädgårdsservering och mysiga café/restaurang kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar, en öl eller fem eller möta några av Sveriges största artister på deras härliga utomhusscen!

Datum / Tid

tisdag, 26 juni 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad