Menu

Utomhusbio - Känn Ingen Sorg

Göteborg

Villa Belparc
söndag, 22 juli 2018 kl:19:00

På söndagarna i Juli förvandlas uteserveringen på Villa Belparc i Göteborg till en biosalong i solnedgång. Vi visar kvalitetsfilm och du kan luta dig tillbaka med mat och dryck. Njut av miljön, musiken och dröm dig in i filmens värld.


Känn ingen sorg (2013)
Det må inte bli någon Håkan-konsert i Göteborg denna sommar, men misströsta inte! Den 22/7 gör vi om Villa Belparc till ett Håkan-Mecka genom att både visa filmen “Känn ingen sorg” och spela Håkan-musik.


I denna musikaliska film, baserad på Håkan Hellströms låttexter, träffar vi huvudpersonen Pål och följer hans känslofyllda resa genom musikens med- och motgångar. Efter ett möte med den vackra Eva kastas Påls liv om, och plötsligt behöver han hantera ett stort dilemma när han ombeds gå med i hennes band.


Följ med oss och möts av ungdomliga drömmar och rädslor, ett vackert Göteborg och underbar musik. Efter uppvärmning med Håkan-låtar i solnedgången från 19 börjar filmen ca 20.15.


Vill du dessutom äta under filmen? Reservera ett bord framför scenen på 031-829282 eller info snabel-a villabelparc punkt seOrdinarie meny finns tillgänglig under kvällen.


Evenemanget presenteras av Villa Belparc och Bio-logi. Bio-Logi prövade konceptet utomhusbio i Göteborg första gången 2017 i Azaleadalen. En sommarkväll med picknick och festivalkänsla kunde inte bli annat än lyckad. Efter succen utökas repertoaren och utomhusbion flyttar in på Villa Belparc. Vi välkomnar er till dessa idylliska söndagskvällar i juli.


Biljetter och program till övriga söndagar hittar du på Facebook eller här uppe på Tickster, klicka på arrangörsnamnet Bio-logi.

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I deras grönskande trädgårdsservering och mysiga café/restaurang kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar, en öl eller fem eller möta några av Sveriges största artister på deras härliga utomhusscen!

Datum / Tid

söndag, 22 juli 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad