Menu

Richard Marx (Us)

Göteborg

Villa Belparc
torsdag, 29 juli 2021 kl:19:00

b På grund av Corona (Covid-19) är eventet flyttat till 29 /7 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet /b

En rad världshits och 30 miljoner sålda album talar sitt tydliga språk om Richard Marx lysande karriär. Upplev amerikanen med sin fantastiska röst och alla hans världshits i en intim solo konsert!

Med sin underbara röst slog Marx igenom med dunder och brak i slutet av 80-talet med superballaden Right Here Waiting, och de flesta kommer också ihåg hits som Endless Summer Nights, Now And Forever, och den gigantiska hiten Hazard. Låtkatalogen med hits är oändlig. Richard Marx firar i år 30 år som artist, och tänk att han kommer till oss!

Richard Marx slog också rekord genom att vara den första soloartisten att ha sju topp-5 singlar i rad på Billboard Hot 100-hitlistan, och har även bidragit med låtskrivning till ett antal artister som bla This I Promise You med NSYNC och Dance With My Father med Luther Vandross. Den senare låten vann flera Grammy-priser.

Vi är oerhört stolta att få presentera denna världsartist till vår scen här på Villa Belparc.

Åldersgräns: 13 år.
Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I deras grönskande trädgårdsservering och mysiga café/restaurang kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar, en öl eller fem eller möta några av Sveriges största artister på deras härliga utomhusscen!

Datum / Tid

torsdag, 29 juli 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad