Menu

A sip of Opera

Göteborg

Wine Mechanics
torsdag, 28 mars 2019 kl:18:30

Dags för opera i vineriet! Två av människans allra vackraste skapelser, vin och opera, i kombination med varandra. Två av landets främsta operasångare kommer under kvällen kombinera vin med olika arior. Hur låter Riesling? Hur smakar Carmina Burana? En fantastisk möjlighet att få uppleva en storslagen operakväll i ny miljö. Fem viner, ännu fler arior.


Marco Stella är en italiensk-svensk operasångare som i flera år verkat utomlands och på svenska operascener. I roller som Rigoletto och Scarpia trivs denne dramatiske baryton. På Göteborgsoperan gjorde han 2018 även inhopp i Andrew Lloyd Webbers Phantom of the opera som just Fantomen. 2018 mottag Marco Göteborgsoperans vänners stipendium.


Åsa Thyllman är en svensk operasångerska som sjungit på stora scener nationellt men även jobbat internationellt. Gjorde 2017 stor succé i titelrollen i Turandot i Stockholm. Hon har även sjungit musikal och varit på Sverigeturné med Sound of Music tillsammans med bl.a Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson. Åsa är dessutom Anders Wallstipendiat.

Datum / Tid

torsdag, 28 mars 2019 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Wine Mechanics

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

600

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad