Menu

”Dig Deeper” - provning med vinmakare Erik

Göteborg

Wine Mechanics
torsdag, 20 februari 2020 kl:18:00

Next level. Nu drar vi igång provningar för dig som vill ta nästa steg i vinintresset. Vi dyker lite djupare och får veta mer om druvodling och vinmakning. Vad gör egentligen svavel i vin? Vad innebär biodynamisk odling? Vår vinmakare Erik håller i taktpinnen och kör en provning där vi utforskar mer om olika sätt att odla och sticker hål på seglivade myter. Vinerna vi provar är givetvis gjorda av oss men i limiterade upplagor. För att ytterligare förstå vinets process så testar vi även fatprover och diskuterar skillnader i färdigt vin kontra fat/tank-prov. Provningen tar ca 1,5 timme och efteråt håller vår vinbar öppen för mer vin och mat, om så önskas.

Datum / Tid

torsdag, 20 februari 2020 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Wine Mechanics

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad