Menu

Mattias Alkberg - live i vineriet

Göteborg

Wine Mechanics
tisdag, 8 december 2020 kl:18:00

Det finns ingen vettigare människa på jorden än Mattias Alkberg. Inte om du frågar vår vinmakare. Om vin kunde höra så har de spenderat halva sin uppväxt i våra tankar och ekfat med att lyssna på Matti. Han är något av en husgud hos oss, du har väl druckit "Bit i kudden, skattebetalare", vår pinot noir? Hur j-kla kul är det inte då att han kommer och kör en inklusiv/exklusiv spelning i vineriet mitt i den mörkaste tiden på året!?


”Bodensia” är Mattias Alkbergs första soloskiva på tre år. Åren mellan då och nu har han turnerat, satt upp föreställningar och släppt album med Södra Sverige.
– Vi ville göra en skiva som skulle vara omöjlig att spela live. Trehänt piano, sång som spänner över fler oktaver än vad åtminstone dessa dödliga klarar. Men det är klart det ska turneras. Det är en del av mig numera, säger Mattias Alkberg.
Vi startar kvällen klockan 18:00 med en fyrarätters decemberinspirerad meny följt av spelning klockan 20:30. Det finns 50 sittplatser, vi placerar alla bokningar i ordningen de bokas så ju tidigare bokning, desto närmare scenen. I biljettpriset ingår musik och mat, dryck köpes till på plats.

Datum / Tid

tisdag, 8 december 2020 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Wine Mechanics

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad