Menu

Gasta Comedy Night - Christoffer Fernis & Melody Farshin

Gävle

Centralteatern
onsdag, 8 maj 2024 kl:19:00

GASTA Comedy Night - en kväll att minnas!

På scenen ser du:Christoffer FernisMelody FarshinStefan SöderblomChrister EngqvistMathias Heldeviksamt 2 rookies från GastaHans Carstensen (MC)
---------------------------------------------
CHRISTOFFER FERNIS
Med en lågmäld framtoning, och en tillika självutlämnande som utforskande blick, har Christoffer Fernis på kort tid seglat upp som ett av svensk standups stora framtidsnamn. Oavsett om det rör sig om svensk standups klubbscen eller nya humorproduktioner för tv så är Christoffer Fernis ett av de mest eftertraktade namnen.Han har en mörk och självironisk humor, som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.Christoffer Fernis har uppträtt på Raw, Norra Brunn och alla scener i Sverige värda namnet – både som support och under eget namn på turne. Han har synts i tv-produktioner som Svenska Nyheter, Släng dig i brunnen och är senast aktuell i SVT:s roastprogram Rostmacka som har premiär vintern 2023.Dessutom har han vunnit standuptävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival och blev 2022 utsedd till Årets nykomling på den Svenska Standupgalan.
MELODY FARSHIN
Melodys standup belyser samhällets olika skikt, då hon själv kommer från orten och låter ortens röst bli hörd. Hon är en inspiration för bla unga tjejer från olika kulturer och bakgrunder, men framförallt för helheten som lever i i ytterstaden.Melody vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.Melody har jobbat med humor och stand-up sen debuten i januari 2008.Hon är född 1988 och bor i Stockholm västerort, Husby.Hon har uppträtt på stora scener och event som tex: Bråvalla, Almedalen, och svenska FN-förbundet, samt andra scener som: Ortens bästa poet, Norra Brunn och RAW Comedy Club mm.Melody är en viktig och färgstark komiker som kommer höras och synas mycket framöver med humor som sitt verktyg. Hennes standup gör skillnad! På riktigt.
---------------------------------------------
TILL DIG SOM ÖNSKAR ÄTA OCH DRICKA NÅGOT INNAN SHOWENKontakta Centralteatern och boka bord, tel 026-61 10 64.

OM LOKALEN:CentralTeatern ligger i Gävle Folkets Hus, centralt med gångväg till centrum och centralstationen.Den nyrenoverade foajen med bar möter dig som gäst.I den stora fräscha Teatersalongen, med sin nostalgiska 60-tals känsla, så kommer ni att få skratta.I anslutning till teatern finns en ljus och trevlig restaurang.

För mer information:Hemsida: www.gastacomedy.seFacebook: GASTA Comedy ClubTelefon: 070-264 05 21 (Stefan)
GASTA Comedy Night - med Sveriges bästa komiker varje vecka!
I samarbete med ABF Gästrikebygden.

Datum / Tid

onsdag, 8 maj 2024 kl: 19:00

Plats

Gävle, Centralteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad