Menu

Abramis Brama + Freedom Gävle

Gävle

Drottninggatan 10
lördag, 28 maj 2022 kl:20:00

Fira in sommaren med tung rock på svenska med anrika Abramis Brama och senaste stjärnskottet Freedom på Drottninggatan 10.
ABRAMIS BRAMA
Abramis Brama har sedan slutet av 90-talet spritt sin tungt svängande rock med svenska texter på såväl scen som skiva. Musiken sammanfogar det tidiga svenskspråkiga rockarvet från Pugh Rogefeldt och November med Black Sabbaths tyngd, Mountains sväng och även inslag av psykedelia och svensk folkmusik. Bandet har ett grundmurat rykte genom spelningar i landets alla väderstreck, inklusive fyra framträdanden på Sweden Rock Festival, och har det senaste året återsläppt alla gamla plattor på vinyl för första gången.
?? Lyssna
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO2CPost...
?? Följ
https://www.facebook.com/abramisbrama
FREEDOM
Stockholm färskaste stjärnskott Freedom släppte vad som kan vara 2021 års bästa rockplatta. Freedom har sedan starten 2020 utvecklat ett sound som känns naket och ärligt och rotar sig i 70/80-talets arbetarrock utan att kännas nostalgiskt. Debutplattan med samma namn tar lyssnaren på en resa från New Jerseys bakgator till glitterfester i L.A., packat med upplyftande melodier, stora refränger och texter som man känner igen sig i. Konceptet är enkelt: Låt oss skratta och böla ihop.
?? Lyssna
https://open.spotify.com/album/4PRLkrMDB0SQEdg0lW7EWQ...
?? Följ
https://www.facebook.com/freedomsthlm/

Datum / Tid

lördag, 28 maj 2022 kl: 20:00

Plats

Gävle, Drottninggatan 10

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad