Menu

Messiah Hallberg Live - Ett livsverk med humoristisk touch

Gävle

Gävle Teater
fredag, 7 oktober 2022 kl:20:30

Hösten 2022 ger sig den prisbelönta och kritikerrosade komikern Messiah Hallberg ut på Sverigeturne med nya standupshowen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch”. I den nya showen ligger fokus på de personliga och tuffa insikterna Messiah Hallberg fick med sig av pandemiåret. Den 7 oktober 2022 kommer föreställningen till Gävle Teater.

I showen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch” utmanar Messiah Hallberg sig själv genom att försöka ta standupshowen till nästa nivå. Det är de egna lärdomarna av pandemiåret som ligger till grund för showen. Med sig har han flera insikter och erfarenheter kring att genomleva pandemi, sorg och ångest utan en naturlig plats att ventilera de känslorna.

– Jag hade ett riktigt tufft år. Förutom pandemin som drabbade världen så drabbades jag av personlig sorg, jag sa upp mig från mitt jobb och la ner min podcast. Det fanns dagar då jag aldrig trodde att jag skulle uppträda igen. Den nya showen tar avstamp i det, säger Messiah Hallberg. Det här kan mycket väl vara det sista jag gör på en standupscen, så jag tänker att det är lika bra att gå ut med en smäll.

Messiah Hallberg är en av landets mest skickliga och uppskattade komiker enligt många kritiker. De tidigare soloshowerna ”Den missförstådde profeten” och ”Scener ur ett äktenskap” har hyllats av både recensenter och publik. 2016 vann han kategorin Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och hans tidigare soloshower finns att se hos hos Netflix än idag. Messiah Hallbergs förmåga att väva in mörk cynism i vardagsproblem får honom att sticka ut inom svensk standup och gör honom till en av våra mest unika underhållare.

– Jag har gjort två soloshower nu med regelrätt standup. Med den här showen har jag tänkt bryta den mallen, utmana publiken och mig själv, ifrågasätta själva standupen som konstform, säger Messiah Hallberg.

Föreställningen har premiär i oktober 2022 i Växjö och därefter väntar stor Sverigeturne som pågår fram till januari 2023.

Klicka här för att se Gävle Teaters salongsplan


Föreställningslängd: 1 tim 30 min utan paus
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Datum / Tid

fredag, 7 oktober 2022 kl: 20:30

Plats

Gävle, Gävle Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad