Menu

Författarmöte: Andrev Walden

Göteborg

Caféscenen, Mölnlycke kulturhus
torsdag, 25 april 2024 kl:18:00

Välkommen till ett författarmöte med Andrev Walden och hör honom berätta om sin romandebut "Jävla karlar". En uppväxtskildring som fått strålande recensioner och träffat många läsare mitt i hjärtat. En vild berättelse om att växa upp i spillrorna av 68-rörelsen, om mammor som står under köksfläkten och säger jävla karlar, om hur kärlek börjar och slutar, om en skalperad hamster men framför allt om män. Man hinner lära sig en del om denna besynnerliga art när man har sju pappor på sju år.

Romanen belönades med Augustpriset 2023 för årets bästa svenska skönlitterära roman.

Andrev Walden är journalist och illustratör, uppvuxen i Norrköping. I dag bor han i Stockholm med sin familj. Arbetar som skribent på Dagens Nyheter. "Ditt lilla mörker i ljuset" är hans första bok, en krönikesamling som släpptes våren 2018. Krönikorna tar upp så skilda ämnen som vardagen som småbarnsförälder, rymden och konsten att inte kunna säga nej.


Pris: 100kr, 50kr för dig under 26 år.
Plats: Caféscenen, Mölnlycke kulturhus


Information om återköp
Återköp är tyvärr inte möjligt på biljetter som är köpta på plats på något av kommunens bibliotek/kulturhus. Biljetter köpta på plats återlöses endast vid inställda evenemang.
Vid köp på webben via Nortic finns möjlighet att lägga till ett avbeställningsskydd för 10 kr. Eventuell administrativ avgift återbetalas ej.



Arrangör: Kultur Härryda och NBV
Foto: Joel Nilsson och Tina Axelsson (bild monterad).

Datum / Tid

torsdag, 25 april 2024 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Caféscenen, Mölnlycke kulturhus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad