Menu

RAW GBG med Özz Nujen & Kodjo Akolor mfl

Göteborg

Clarion Hotel Post
lördag, 24 februari 2024 kl:21:00

Özz Nujen
Folkkära humoristen Özz Nûjen bjuder på standup i världsklass. När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i tv-rutan eller hörs i radio. Özz standup-succeér har setts och älskats runt om i landet. Med en otrolig improvisationsförmåga skapar Nûjen alltid en ”här och nu”- känsla.
Diyari Mahmoud
Med hundratusentals följare runt om i landet tar Diyari steget ut på scen tillsammans med sina karaktärer för att på ett humoristisk sätt beskriva kampen att passa in i lilla landet lagom.
Elina Du Rietz
Elina Du Rietz är komiker och skådespelare. Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-så” som är hennes alter ego. Elina är också fast panelmedlem i RAW Comedy podden. Oftast på RAW är Elina bokad som MC, för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.
Kodjo Akolor
Han är kanske mest känd från Morgonpasset i P3. Men Kodjo Akolor har också varit ute på turné med standupföreställningen "Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

Datum / Tid

lördag, 24 februari 2024 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Clarion Hotel Post

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

455kr - 925

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad