Menu

RAW GBG med Torbjörn A. Skorup & Kodjo Akolor mfl

Göteborg

Clarion Hotel Post
lördag, 23 mars 2024 kl:21:00

Torbjörn Averås Skorup
Humoristen som gjort stor succé med sina sketcher på sociala medier. Utöver skådespelare och manusförfattare har Torbjörn på senare tid dessutom etablerat sig som hyllad ståuppkomiker landet runt!
**Kodjo Akolor **
Man kan se han på Sveriges alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning. Komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3, Melodifestivalen gav sig ut i landet med en helt ny humorföreställning "Lättkränkt och långsint". Den gjorde succé när den spelades runtom i landet i september och nu står det klart att turnén fortsätter i april 2024.
Christoffer Nyqvist
Christoffer började med komik redan som 17-åring och sedan dess har han varit på runt på standupklubbar i hela Sverige. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup gjorde succé. Med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.
Umit Dag
Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbusiness sedan han var liten grabb med allt från teater och radio till just stand-up. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik.
Josefin Sonck
Josefin Sonck är Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Datum / Tid

lördag, 23 mars 2024 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Clarion Hotel Post

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 975

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad