Klara Zimmergren - Allt Kommer Bli Bra
Göteborg
Draken
fredag, 11 september 2020
kl:19:00
bEVENEMANGET HAR FLYTTATS!
Med anledning av det rådande läget kring corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens nya direktiv kring publika evenemang har det beslutats att Klara Zimmergren - Allt kommer bli bra som var planerat till onsdag den 25 mars flyttas till fredag den 11 september.
Köpt biljett gäller det nya datumet.
Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.
Har man ej möjlighet att gå det nya datumet ska biljetten återlösas via Ticketmaster senast 2020-04-06
Vid önskemål om återköp vänligen fyll i detta a target=_blankhref=
https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000141574Formulär/a
Service- och distributionsavgifter återköps ej vid inställda eller flyttade evenemang./b
bAllt kommer bli bra/b
En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen.
Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud.
Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!
Regi - Julia Njord
Längd ca 1 tim 30 min. Ingen paus.
Insläppstid: Kl. 18:30
Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.
I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.
Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.