Menu

Kodjo Akolor I-landsproblem

Göteborg

Draken
fredag, 9 maj 2014 kl:19:00

Försäljning på plats: Biljett kan även köpas på plats på Draken i anslutning till föreställningen. Obs! Endast kontant betalning, jämna pengar (360 kr/biljett)

Standupföreställningen I-landsproblem” är en gränsöverskridande, lustfylld och ödmjuk show om vår tids största och mest vardagliga problem. Hur många timmar har vi egentligen lagt på att försöka lista ut lösenord till alla de sajter vi är medlemmar på? Hur irriterande är det inte när batterierna i fjärrkontroll nummer tre tar slut inför fredagsmyset?

– Jag hoppas att de som går på min föreställning får en kväll där de skrattar så att de gråter men även får med sig någonting hem som är värt att begrunda och fundera över, säger Kodjo Akolor.

Kodjo Akolor får dagligen igång morgontrötta svenskar med sitt sprudlande humör och sin snabba tunga i “Morgonpasset i P3”. I december är han dessutom för tredje året i rad programledare för den direktsända folkrörelsen Musikhjälpen” och i januari leder han den stora musikgalan P3 Guld”.

I grunden är Kodjo komiker och har genom åren stått på åtskilliga standup-scener runt om i landet. Han är en av de säkraste komikerna vi har när det gäller publikkontakt och scennärvaro. Hans komik innehåller tvära kast, vilda röstförvrängningar, ödmjukhet, glimten i ögat och igenkännande situationskomik.
Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se eller gilla oss på facebook.com/blixtenco för konserttips, erbjudanden och tävlingar.

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

fredag, 9 maj 2014 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

360

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad