Menu

Så Som I Himmelen - Musikalen

Göteborg

Gamla stan
lördag, 28 maj 2022 kl:14:30

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – med Så som i Himmelen har musikalhistoria har skrivits. En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som tillsammans med ”Gabriellas sång” från filmen ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten Daniel som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl, Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.


221 000 besökare, 220 utsålda föreställningar, 5-stjärniga recensioner och med stående ovationer har denna musikal trollbundit Stockholm under 2 års tid. Nu kommer den äntligen till Göteborg.


2 h 55 min inkl paus


Åldersgräns: 11 år i målsmans sällskap (rekommenderas från 13 år)

Datum / Tid

lördag, 28 maj 2022 kl: 14:30

Plats

Göteborg, Gamla stan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad