Menu

Anna Järvinen

Göteborg

Gathenhielmska Trädgården
söndag, 25 september 2022 kl:15:30

Gathenhielmska Huset och Amandas Atelje presenterar stolt ett unikt event med Anna Järvinen.

I den vackra Gathenhielmska trädgården kommer Anna Järvinen att spela låter från Vestigia Terrent samt läsa ur ”Dröm natten till idag”. Konserten ges på duo och efteråt blir det boksignering i Gathenhielmska Orangeriet.

Anna Järvinen är musiker, kompositör, författare, säregen sångerska och artist som 2020 gav ut sitt sjätte album, ”Vestigia Terrent” (latin för ”spåren avskräcker”). Ett album där Järvinens svävande och svepande, eteriska och drömskt dröjande röstslingor försöker fånga tidens flykt. Albumet fick lysande kritik i bland annat Aftonbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri och Svenska Dagbladet som gav albumet 5/5 och skrev ” Hennes nya album ”Vestigia Terrent” är hennes hittills bästa.” Förra året debuterade Anna Järvinen även som författare med prosaberättelsen ”Dröm natten till idag”: där vi får möta berättarjaget Anna, en musiker och konstnär som närmar sig de femtio. När man passerat mitten av sin levnads bana blickar man allt oftare bakåt och funderar på vad som format en som människa, vilka händelser som satt spår och vilka människor som gjort avtryck. dröm natten till idag: består av löst sammanfogade fragment som fogas samman till en berättelse om saknad och sorg, smärta och svek men också tillförsikt och framtidstro.

Med stöd av Kulturrådet och Sensus.

Insläpp: kl 15.30
Starttid: kl 16.00

OBS. Evenemanget är utomhus. Ta med en jacka :)

Tillgänglighetsinformation:Evenemanget äger rum i Gathenhielmska trädgården. Huvudentren är en kullerstensstig. Det finns ytterligare en entre, närmare scenen och med en mer rullstolsanpassad stig, på baksidan av trädgården. Denna kan öppnas vid behov. Kontakta oss gärna om du vill att detta ska ordnas.

Biljetter
Ordinarie pris : 250 kr
Rabatterat pris (student, pensionär, ungdom, arbetslös) : 200 kr


Anna Järvinen
2024-11-10 19:00:00
Göteborg, Pustervik



Anna Järvinen
2024-11-18 20:00:00
Stockholm, Fasching

Datum / Tid

söndag, 25 september 2022 kl: 15:30

Plats

Göteborg, Gathenhielmska Trädgården

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad