Menu

Weeping Willows

Göteborg

Gunnebo Slott & Trädgårdar
onsdag, 13 juli 2022 kl:19:00

Weeping Willows på sommarturné 2022
Nu är det dags för det folkkära bandet att åka ut på sommarturné! Med 8 musiker på scen –bandet, Anders Kappelin (bas), Patrik Kolar (keyboards), Goran Kajfes (trumpet) och Per "Ruskträsk" Johansson (saxofon och flöjt) kommer de bjuda på en storslagen sommarkväll på Gunnebo Slott den 13/7. Det borgar för en stor musikalisk palett.

Vi är ett band som älskar att turnera runt och besöka olika platser. Vi längtar efter sommaren då vi får göra precis just det, förhoppningsvis helt utan restriktioner, hälsar Magnus Carlson.

Efter mycket tid i studion under pandemiåren är Weeping Willows aktuell med ny musik – ett helt nytt album kommer i höst och nya låtar släpps redan under våren. På Record Store Day den 23 april släpper de även sitt första livealbum från de tre utsålda storslagna konserterna i Globen 2017.
Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.


Weeping Willows
2024-09-27 19:30:00
Blandat, TORNA HÄLLESTAD, Torna Hällestad Lanthandel

Datum / Tid

onsdag, 13 juli 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Gunnebo Slott & Trädgårdar

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

550

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad