Menu

Livestreama Mikkey Dee - En unik spelning !

Göteborg

Kooperativet Lindholmen
lördag, 25 februari 2023 kl:21:00

-Livestreama Mikkey Dee- En unik spelning !
Streama spelningen med Mikkey Dee för endast 99 kr.
Tryggt. Säkert. Bekvämt.
Välkommen till en unik spelning, den enda i sitt slag !
LÖRDAG 25 FEBRUARI.
Mikkey Dee med vänner kommer spela härliga Motörheadklassiker och ta med oss backstage till den värld som varit hans i 40 år.
Mikkey kommer bjuda generöst på sig själv med stories från turnélivet,sin karriär och livet i rockcirkusen.
Under kvällen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor direkt till Mikkey.
Konsert start kl 21.00
För frågor :
Tel: 0708-860870
eller jk@eventbolaget.one
Anders Carlssons gata 2, 417 55 Göteborg
Välkomna
Testa att streama innan eventet?
Det är många som gärna vill testa att det fungerar i god tid, därför har vi ordnat så att du som kund kan testa innan konserten hur det funkar med just din utrustning och uppkoppling. Så snart du köpt biljett får du en biljettlänk till konserten. Biljettlänken är klickbar direkt och tar dig till sändningsportalen, där finns det en test-stream som är identisk med den som kommer att vara på eventet.
Hur går eventen till?
Våra event event sänds här på onemotion.se
Man kan se eventen globalt.
Har du köpt biljett så kommer du att få mail med länk och instruktioner om hur du loggar in och får tillgång till sändningen.
Kom ihåg att kolla i skräpkorgen på ditt mailprogram om du inte hittar ditt mail från oss!
Bästa upplevelse får du genom att koppla upp din dator mot en TV med ett bra ljudsystem eller en dator och grymma hörlurar.
För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar vi våra livesändningar med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter vi publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.
Kan man titta på eventen via Airplay eller Chromecast?
Vi sänder en våra konserter med en hög kvalitet, det innebär att du behöver ha en stabil internetuppkoppling på ca 5-8 mb/s. Därför rekommenderar vi att man kopplar upp sin tv från dator med HDMI kabel för att vara helt säker. Chromecast och Airplay fungerar dock för de allra flesta.
Vad händer om något strular under livesändningen?
Om du har problem att se eller höra delar av sändningen och bilden är buffrar/hackar, beror det oftast på din anslutning eller dator och inte själva sändningen. Kontrollera din nätverksuppkoppling. För att ändra streamens upplösning och kvalité, håll muspekaren över streamen och ändra inställningar i fönstrets kontrollpanel.
För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar vi livesändningar med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter vi publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

Datum / Tid

lördag, 25 februari 2023 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Kooperativet Lindholmen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

49kr - 99

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad