Menu

Standup i WEST - Robin Paulsson

Göteborg

Kooperativet
fredag, 3 mars 2023 kl:18:00

Robin Paulsson är en av våra mest folkkära och underhållande programledare och komiker.
Den 3 mars kommer han äntligen på besök till Kooperativet på Lindholmen.
Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3 skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.
Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet "Fråga Lund" i SVT och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!
Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow Robins som är ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå. Våren 2020 var Robin tillsammans med Marika Carlsson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal 5.
KVÄLLENS GÄSTARTISTER
KATARINA ALFREDSSON
Kvällens konferencier, Katarina Alfredsson, en väletablerad komiker på Göteborgs humorscener. Med sin vassa pricksäkra förmåga förmedlar hon sina komiska iaktagelser från sitt liv som bla. lärare. Hon driver även sedan fem år tillbaka humorscenen Humorklubban på Göteborgs Golfkrog.
FILIP HJELMÉR
En självklar komiker på Göteborgs humorhimmel.
Alltid rolig, har en skön självdistans och med en härlig energi sprider denne man skämt och punchlines ut över publiken.
Driver sedan många år Andralång Comedy och nu även mc på Humorkyrkan.
TITO SALAZAR
Få är så bra på att integrera med publiken och att ha lika kul på scenen som publiken har. Humor finns i hans DNA. Hans humor är aktuell, skarp och rolig.
Förköp här på Tickster:
Mat/sittplats+ konsertbiljett: 455 kr. kl 18.00
Barplats showbiljett: 295 kr . kl 19.00
Showstart kl 20.00
OBS! Notera att biljetter med mat garanteras sittplats. Köper man enbart entré utan mat så får man i mån av plats. Men det kan inte garanteras.
Välj mellan:
Kött - Grillad ryggbiff med parmesan och rostad klyftpotatis, rödvinssky, örtsmör och grönsaker
Kyckling - Risotto på soltorkade tomater, kycklingfilé, ruccola, basilikakräm och grillad citron
Vegetariskt - Risotto på soltorkade tomater, grillad portabello, basilikakräm och grillad citron
Kooperativet med sina enastående lokaler som inbjuder till en trivsam miljö för en lyckad kväll. Läs mer på : https://www.kooperativet.se/event/
För att säkerställa att ni sitter tillsammans i ett sällskap så rekommenderar vi att ni köper biljetterna samlat istället för separat.
Välkomna

Datum / Tid

fredag, 3 mars 2023 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Kooperativet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 455

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad