Menu

Al Pitcher

Göteborg

Lisebergsteatern
lördag, 26 oktober 2024 kl:19:30

Al Pitcher ger sig ut på ny turné! I höst ger sig vår största internationelle komiker ut på en lång Sverigeturné med den helt nya showen "Tid för skratt".
"Tid för skratt" är en klassisk stand-up show med kvicktänkt humor, byggd på hans karaktäristiska interaktion med publiken. I dessa märkliga tider vill Al få oss att skratta åt alla de typiska svenska företeelser som han ännu förundras över.
Turnén tar honom runt om i Sverige från Malmö i söder till Luleå i norr. Starten går på Cirkus i Stockholm den 2 oktober.
Al, född i England och uppvuxen på Nya Zeeland, har en lysande karriär i Sverige som startade för över 10 år sedan. Fem utsålda och hyllade turnéer samt 2 stand-up specials på Netflix.
Det är "Tid för skratt”!
Längd: ca 90 min, ingen paus.
Ingen åldersgräns.
GRUPPBOKNING
För gruppbokning från 10 personer och bokning av rullstolsplats ring Lisebergs Bokning & Kundservice 031-400 100.

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.



Al Pitcher
2024-10-26 16:00:00
Göteborg, Lisebergsteatern

Datum / Tid

lördag, 26 oktober 2024 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad