Europas största och mest framgångsrika show med Simon and Garfunkel-musik på Sverigeturné - tillsammans med liveband.
Under kvällen får publiken, förutom historien kring Simon & Garfunkel, självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det blir en kväll fylld med mängder med klassiker i versioner som är så nära originalet som det går att komma.
Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik, över hela världen, att jubla. De är kända från Londons West End-musikaler och har spelat för fulla hus senaste åren runt Europa, USA och Kanada.
Längd: ca 2,20 inkl paus.
Lokal: Lorensbergsteatern
Lorensbergsteatern, är en teaterbyggnad i Lorensbergsparken i Göteborg. Den har adress Berzeliigatan 4 och fastighetsbeteckning Lorensberg 29:2. Teatern är ritad av arkitekten Karl M. Bengtson, sceninredningen gjordes av tysken C. Roeder, och byggdes på initiativ av och var delvis finansierad av krögaren Sophus Petersen, som drev den dåvarande restaurangen i Lorensbergsparken.
När teatern stod klar 1916, efter endast drygt fem månaders arbete, ansågs den vara Europas modernaste med platser för 1 000 personer och bland annat en vridscen och rundhorisont. Urpremiären med 800 gäster, ägde rum 27 oktober 1916 med August Strindbergs pjäs Ett drömspel, och den sista föreställningen 30 april 1934.
I och med att Göteborgs nya stadsteater stod klar 1934 byggdes Lorensbergsteatern om till biograf, förvärvad av skåningen och advokaten Sture Persson. Den 19 september 1934 var det premiär på Lorensbergs-Bio med Frank Capras Det hände en natt, med bland andra Clark Gable. Biografen lades ner den 13 september 1987 och lokalerna kom åter igen att användas som teater. Nationalteatern producerade 1987 en teateruppsättning av Peter Pan här innan Kulturtuben tog över. Lorensbergsteatern är även namnet på ett kommanditbolag som ägs av Kulturtuben.
Den första barnteaterföreställningen gavs på hösten 1920, då Hamlet gavs som ungdomsföreställning. Därefter på våren 1922 ordnades skolföreställningen "Det gamla spelet om envar". I december samma år - som en jultradition - visades Rödluvan av dansken Axel Breidahl. Tyngdpunkterna låg därefter på julpjäserna under de kommande åren.