Menu

Craft Beer & Spirits Festival 2022 eftermiddag

Göteborg

Magasinet, Tjolöholm
lördag, 18 juni 2022 kl:12:00

Under två dagar förvandlas gårdsmiljön till en mötesplats för hantverksbryggerier och mikrodestillerier - och även för dig som uppskattar mat och dryck i kombination. Kom, träffa bryggmästarna, mingla, smaka och njut av den unika miljön. Vi lovar att det blir en upplevelse utöver det vanliga!
Festivalens centrum kommer att befinna sig i det anrika Magasinet tillsammans med en större uteservering i anslutning till området. Här kommer du att kunna lyssna på livemusik, möta likasinnade och avnjuta diverse drycker från de olika utställarna. Utöver detta finns även möjligheten för ett svalkande dopp i havet, ett besök till slottet och dess trädgårdar eller varför inte ta en härlig promenad i Tjolöholms vackra skogar?
BILJETTERNA SÄLJS MED OLIKA ENTRÉTIDER
En entrétid innebär garanterad entré under det angivna tidsintervallet. Det finns tre bokningsbara tidsintervaller under festivalens två dagar, vardera på fyra timmar. Du har endast rätt till festivalområdet under tidsintervallet du köpt biljett till, men får givetvis stanna kvar på Tjolöholm längre än så.
RED TICKET, 250 kr: Fredag 17 juni kl 17.00-21.00
YELLOW TICKET, 250 kr: Lördag 18 juni kl 12.00-16.00
BLUE TICKET, 250 kr: Lördag 18 juni kl 17.00-21.00
GOLDEN TICKET, 500 kr: Båda dagarna, samtliga tider
Evenemanget har 18 års-gräns. Det ingår ett provglas i entrébiljetten. På plats köper man provsmakningskuponger. Endast kortbetalning.

Datum / Tid

lördag, 18 juni 2022 kl: 12:00

Plats

Göteborg, Magasinet, Tjolöholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad