Menu

Parham

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 7 juli 2021 kl:17:00

Viktig information!


Vi på Nefertiti är väldigt glada över att äntligen kunna erbjuda livekonserter! Vi ber er dock att ta hänsyn till att det fortfarande finns restriktioner kring hur konserter får genomföras.


Vår sommarfestival sträcker sig från 1/7 till 27/8 och till konserterna släpper vi 100 exklusiva biljetter, avgränsade till sällskap på avgränsade bord inomhus i vår konsertlokal. Biljetterna kan endast köpas i par om 2 eller 4 för att garantera en bordsplats med sikt över scenen. Restriktionerna gör att vi inte tillåter omplaceringar eller att gäster flyttar sina stolar. Bordsplaceringen sker enligt festivalprincipen där de som dyker upp i god tid placeras på de mest attraktiva platserna. Konserten börjar kl 19.00 om inget annat anges. Senast 30 min före konsertstart ska man vara redo att inta sin sittplats.


Konserten omges av en festivalatmosfär med DJ:s och vår uteservering, där mat och dryck erbjuds, är öppen från kl 15.00 till stängning. Uteserveringen är tillgänglig för konsertgäster i mån av plats och det är tillåtet att sitta kvar vid bordet i konsertlokalen fram tills stängning. Under konserten erbjuds endast servering av dryck i konsertlokalen, men matservering finns tillgänglig på uteserveringen. Mat och dryck beställs via QR-kod med er mobiltelefon sittandes vid era bordsplatser och serveras till er.


För allas säkerhet är det mycket viktigt att ni stannar hemma ifall ni har symptom för covid, även om det är milda förkylningssymptom. Vi tar oss rätten att avvisa gäster som uppvisar symptom.


Konserterna har en åldersgräns på 20 år.


* OBS! Kom i tid för att inta din plats senast 18:30.
* Minst 2 eller 4 biljetter per köp
* Nefertiti är öppet från 15.00
* Konsertstart kl 19:00 om inget annat anges
* Om du känner dig minsta sjuk, stanna hemma.
* Åldersgräns 20 år


Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 7 juli 2021 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad