Menu

TIMBUKTU & MASAKA TRIO

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 24 november 2021 kl:18:30

Timbuktu & MASAKA Trio åker ut på vinterturné?- tillsammans med Esther Kirabo


Med sitt senaste album ”Du Gamla Du Nya” i bagaget beger sig Timbuktu & MASAKA Trio ut på en exklusiv turné i utvalda städer i Sverige. Med sig på scen har de superrösten och morgondagens stjärna Esther Kirabo.
?Efter en hyllad sommarturné ger sig Timbuktu & MASAKA Trio åter ut på de svenska vägarna. Denna gång i en mer exklusiv och intim inramning tillsammans med soulsångerskan Esther Kirabo. Med inspiration från Harlems jazzklubbar tar de med publiken på en exceptionell musikalisk resa där de levererar nya såväl som klassiska låtar.


Turnén har hela åtta stopp med start i Borås den 22 november och avslutas i Luleå den 18 december. 


Datum:?22/11: Borås, Sagateatern?23/11: Göteborg, Nefertiti?24/11: Göteborg, Nefertiti?27/11: Malmö, Slagthuset?14/12: Stockholm, Fasching?15/12: Stockholm, Fasching?17/12: Skellefteå, Sara Kulturhus?18/12: Luleå, Kulturhuset.


Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 24 november 2021 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad